Ihonhoitotuotteet ja ravinteet

Kotihoitoon soveltuva tehokas ja helppokäyttöinen ihonhoitolaite

 

Mikä? Mitä? Tuemme terveyttä

Edustamme tutkimusyritystä, joka on tuottanut jo 33 vuotta edellä käyden innovatiivisia ihonhoito- ja hygieniatuotteita. Yhtiö on johtava, palkittu Anti-ageing yritys. Meillä on tarjolla ammattimaisia kotihoitoon soveltuvia galvaanisella virralla toimivia laitteita kasvojen ja kehon kiinteyttämiseen sekä hoitoon. Meiltä löytyy tieteellisesti tutkitut, tehokkaat perustuotteet iholle, kasvoille, hampaille ja hiuksille sekä lisäravinteita kehon hyvinvointiin. suoritamme kehon antioksidantti-skannauksia. Mittausmenetelmänä käytetään Nobel- palkittua teknologiaa.

Nuorekas iho 

Vuodesta 2009 olemme tuoneet markkinoille laadukkaita ihonhoitotuotteita, lisäravinteita ja painonhallintaohjelman. Ainutlaatuisella teknologialla pystytään vaikuttamaan kokonaisten nuoruusgeeniryhmien ilmentymiseen ja toimintaan palauttamalla niiden toimintaa siihen suuntaan, mitä se oli nuorena. Tällaisia tuotteita ovat mm. Lumi Spa ihonpuhdistuslaite ja Galvanic Spa ihonhoitolaite.

Yksilöllinen ihonhoito

Ensimmäisenä maailmassa on kehitetty yksilöllisesti Apps:lla muokattavan ihonhoitotuotesarja, missä on noin 2000 eri kombinaatiota tarpeittesi mukaan kuukausittain muokattavana. Voit esim. lisätä talvella kosteutusta tai matkoille aurinkosuojaa ja päättää itse haluatko tuoksuja vai et. Saat siis täysin yksilöllisen ihonhoitotuotteen omalla koodillasi! Laajasti palkittu ohjelma. 

Ihonhoitofilosofia

Ihonhoitotuotteemme eivät sisällä mineraaliöljyä, mitä useimmat kosmetiikkatuotteet sisältävät. Iho saa hengittää ja voi hyvin.

Tuotteidemme PH-arvo on sama kuin ihon normaali PH. (4.5-5.5)

Tuotteemme ovat suunniteltuja herkkäihoisille. Ne ovat allergiatestattuja. Ei eläinkokeita! 

Mottomme ja ihonhoitofilosofiamme;

“Kaikkea hyvää ihollesi, ei mitään pahaa” 

Suosittelemme kokeilemaan tuotteitamme. Oma kokemus on tärkeää.

Teemme mm. ilmaisia kasvohoito-demoja. Tule testaamaan, varaa aika (Ota yhteyttä sivulla).

Ennen tuotteiden (ja kotihoitolaitteiden) käyttöä suositellaan ottamaan valokuvan, mitä voi verrata kuviin, kun tuotteita on käyttänyt esim. pari viikkoa tai kuukauden säännöllisesti. Tyytyväiset asiakkaat puhuvat puolestaan, niin näkyviä ja selkeästi koettuja vaikutukset ovat. 

Jätä yhteystietosi Ota yhteyttä - sivulle.

Susanna Sarvela OMT- fysioterapeutti             Juhani Harju terveys-ja hyvinvointi yrittäjäAMK           Nu Skin itsenäinen edustaja                               Nu Skin itsenäinen edustaja

 

+ 358 40 5844 636                                                   +358 400 205 171

  

 

 

Hyvän Elämän Puolesta – Elinvoimakeskus – Vitality Center  Köydenpunojankatu 5C, 00180 H:ki

#poisoravanpyörästä #hyväelämä #susanilifestyle #susani 

 

 
What do you want to do ?
New mail