Humanitäärinen yrittäminen Nourish The Cildren NTC-projektissa

Teemme pitkäjänteistä työtä nälkäänäkevien lasten auttamiseksi. Kohdemaamme on Malawi, joka on yksi maailman köyhimpiä. Maaílmanpankin v 2014 tilastoimista valtioista Malawi on äärimmäisen köyhä maa, viimeisellä sijalla 213/213 ja bruttokansantuote on vain 250 dollaria vuodessa! Maa on riippuvainen ulkopuolisesta avusta ja on hyvin altis luonnon kuivuudelle ja tulville.

Malwissa on n. 17 miljoonaa asukasta, joista yli miljoona on orpolapsia. Aliravitsemus estää monia lapsia käymästä koulua. Syntyy ns. aliravitsemuksen oravanpyörä, jolloin kehitys estyy. Tärkeä vaihe on 9-24 kk:n ikäiset pienet lapset. Heistä 15- 25% on aliravittuja.

Tekemällä humanitääristä Nourish The Children projektia lahjoitamme ravitsevia VITAMEAL-aterioita nälkäänäkeville lapsille. Nämä ravitsevat ateriat sisältävät ne vitamiinit, hivenaineet, rasvahapot, proteiinit ja kuidut, joita lapsi tarvitsee kehittyäkseen normaalisti ja kyetäkseen käymään koulua. Näitä aterioita jaetaan kouluissa ja orpokodeissa. Vitamealien valmistus tapahtuu Malawissa, jossa projekti työllistää n. 400 ihmistä. Jakelun suorittaa voittoa tavoittelematon yhteisö Feed The Cildren. 

Tähän mennessä, vuodesta 2002, on toimitettu yli 500 miljoonaa Vitameal-ateriaa ja tämän projektin avulla saa joka päivä 150.000 lasta ravintorikkaan ruoan!

Voit osallistua tähän humanitääriseen yrittämiseen keräämällä lahjoituksia seuraavasti;

1 Vitameal ateriapussi, joka riittää lapselle yhdeksi kuukaudeksi   21 €

2 Vitameal ateriapussia                                                                          35 €

5 Vitameal ateriapussia                                                                          85 €

Näistä lahjoituksista, mikäli niistä tehdään säännöllisiä kuukausilahjoituksia, kertyy lahjoittajalle ns. tuotepisteitä 20% ateriapussien arvosta. Näillä lahjoittaja saa valitsemiaan Nu Skin yhtiön tuotteita. Jätä yhteystietosi Ota yhteyttä - sivulle

Liity lahjoittajiin - kutsu ystäväsi mukaan - yhdessä saamme paljon aikaan.

Susanna Sarvela p. +358 40 5844 636      Juhani Harju p. +358 400 205 171 

Nourish The Children - Lähettiläät