VITAMEAL™-PUURO PAAHDETUSTA MAISSISTA JA SOIJAPAVUISTA (1 PAKKAUS)

Ei vain ruokaa vaan ravintoa nälkäisille lapsille. 🙂

VitalMeal on runsaasti ravintoaineita sisältävä ateriapakkaus, jonka Pharmanexin tiedemiehet ovat kehittäneet yhdessä maailmankuulujen asiantuntijoiden kanssa, jotta aliravittujen lasten kehon tarpeisiin voitaisiin vastata parhaalla mahdollisella tavalla.

VitaMealin kattavat ja ravinteikkaat aineosat tarjoavat juuri ne määrät kaloreita, proteiineja, rasvoja ja hiilihydraatteja, jotka aliravittu lapsi tarvitsee kasvaakseen ja kehittyäkseen normaalisti. VitaMealiin on sisällytetty myös 25 olennaista vitamiinia ja kivennäisainetta tehokkaina annoksina, niin että se pystyy korjaamaan ravinnonpuutostiloja ja edesauttamaan tervettä kasvua ja kehitystä. 

Jokainen VitaMeal-pakkaus sisältää 30 lastenannosta.

VitaMeal valmistetaan Malawissa, pienessä afrikkalaisessa valtiossa, joka on joutunut kärsimään vakavasta nälänhädästä ja köyhyydestä. VitaMeal kehitettiin nimenomaisesti vastaamaan malawilaisen kulttuurin omia mieltymyksiä ja paikallinen maataloustuotanto huomioon ottaen. Se sopii kaikille uskonto-suuntauksille eikä sisällä lihatuotteita.

Malawissa sijaitseva uusi Madalitson VitaMeal-tuotantolaitos on saanut aikaan merkittävää taloudellista kehitystä, sillä sen ansiosta on syntynyt yli 400 uutta työpaikkaa maataloudessa ja tuotannossa. Lisäksi se helpottaa ruuanjakelun järjestämistä Malawin kahdelle miljoonalle orpolapselle.

Sinun panoksesi saa aikaan todella suuren muutoksen monien lasten elämässä; sellaisten lasten, jotka eivät enää edes uskaltaneet unelmoida ruuasta.

Nu Skin Enterprises™ -yhtiöiden lisälahjoitusohjelma

Kun Nourish the Children® (NTC) saa lahjoituksen Sinulta, myös Nu Skin Enterprises™ tekee lahjoituksen. Jokaisesta viiden pakkauksen lahjoituksesta yhtiö tarjoaa yhden lisäpakkauksen, jolloin vielä yksi lapsi saa ravintoa kuukauden ajan. 

Välillä on kampanjoita esim. joulunaikaan 1.12. 2016 - 31.12. 2017 Nu Skin lahoittaa yhden Vitameal pussin kolmea lahoitusta kohden.